Scootmobiel brabant

Voordelig uw Scootmobiel kopen Scootmobiel-brabant.nl uw scootmobiel leverancier voor Brabant en omstreken.

 

Wat dacht u ervan om eens de Oosterhoutse fiets driedaagse mee te rijden en dan op een comfortabele scootmobiel want als fietsen niet meer lukt is een scootmobiel een zeer goed alternatief.

Een mobiliteitsbeperking is iets dat iedereen kan overkomen. Vooral als mensen ouder worden raken zij slechter ter been. Met een scootmobiel in Brabant blijft u zelfstandig en mobiel. U kunt uw sociale contacten blijven onderhouden! Even uw boodschappen halen in de supermarkt, op familiebezoek of er gezellig op uit.
Alvorens u een scootmobiel in Brabant aanschaft is het belangrijk dat u weet wat u wilt, is de actieradius belangrijk, wilt u juist een scootmobiel met een zeer hoog comfort of wilt u bepaalde aanpassingen aan de scootmobiel wij denken graag met u mee.
Voor advies om samen met u de juiste keus te maken neem dan gerust eens Contact met ons op.

Hedendaags moeten ook de bewoners van Brabant eraan geloven en een 4 wekelijkse eigen bijdrage gaan betalen. Wist u dat u met het kopen van een scootmobiel vaak vele malen voordeliger uit bent dan met WMO (eigen maandlijkse bijdrage). Tevens kunt u een scootmobiel kopen welke geheel naar eigen wens en smaak is.

Al onze scootmobielen worden geleverd met volledige fabrieksgarantie en service aan huis en voor eerlijke prijzen.

Het gebruik van de scootmobiel in Brabant is de afgelopen jaren flink toegenomen. Allereerst vanwege de verbeterde techniek op het gebied van snelheid en bereik. Daarnaast is er een steeds groter wordende groep particulieren die zelfstandig een scootmobiel aanschaft.

button-assortiment