Trophy scootmobiel

Handicare Trophy scootmobiel

Of u nu opzoek bent naar maximaal comfort, flexibiliteit of snelheid, er is altijd een Handicare Trophy scootmobiel die bij u past om heerlijk rond te toeren in Brabant. De Handicare trophy scootmobielen zijn geschikt voor zowel in huis als erbuiten. Daarnaast zijn er diverse opties en accessoires leverbaar, om de Handicare Trophy scootmobiel nog meer naar uw wens te maken, denk hierbij aan extra grote accu’s voor een nog grotere actieradius, rollatorhouder een stokhouder of bijvoorbeeld een luxe trolleytas.

De Handicare Trophy scootmobielen bepalen al jaren de norm op het gebied van comfort en rijgedrag. Handicare staat bekend om hun betrouwbaarheid, zeer hoge comfort en dat samen met een zeer modern design.  Wist u dat de Trophy 6 en de Trophy 20 in moderne kleuren te verkrijgen zijn?

Ideaal voor gebruik in de stad en daarbuiten.
De Handicare Trophy 6 scootmobiel is volledig geveerd en voorzien van Comfort schokdempers zowel voor als achter. De luxe zitting is volledig instelbaar voor optimaal comfort. Ergonomisch ontworpen met een kleine draaicirkel en verstelbaar zodat de scooter aan de exacte eisen van de gebruiker kan voldoen.

Perfect rijgedrag

De Trophy scootmobiel is krachtig en stabiel, maar ook uiterst wendbaar door de compacte uitvoering en licht stuurgedrag. Stuurt als een auto. Verkrijgbaar in 3- en 4-wieluitvoering.

Hoog uitrustingsniveau

De Trophy scootmobiel is standaard zeer compleet uitgevoerd. Daarnaast heeft het nog een ruim assortiment aan accessoires, inclusief uitgebreide opbergmogelijkheden. Voor nog meer comfort biedt de Trophy ook diverse zitopties en beensteunen.

Betrouwbaar kwaliteitsproduct

De Trophy scootmobiel staat voor kwaliteit en veiligheid. Het is eenvoudig om beide handen aan het stuur te houden. Maar je rijdt net zo gemakkelijk en veilig wanneer je enkel één hand kunt gebruiken. Een betrouwbare accu-indicatiemeter en dagteller geven een veilig gevoel.

tr6-3.ashx tr6-4.ashx